Bosconsult/

financieel-economische & ICT dienstverlening op maat

Wie ben ik ?

 

Uw puzzels zijn mijn uitdaging !

Mijn specialisaties:

Na alle noodzakelijke vakopleidingen als financieel administrateur heb ik gewerkt in diverse financiŽle functies in het bedrijfsleven, in thuiszorgorganisaties en in de gehandicaptenzorg. Ik heb mijn functioneren kunnen verbreden na mijn hbo-studie bedrijfsinformatica. Een zeldzame en gelukkige combinatie, financieel-economische materiekennis en systeemkennis rondom ICT.

Ik ben geheel onafhankelijk en niet gelieerd aan enige financiŽle, verzekeringsĖ of beleggingsinstelling. Ik werk alleen op uurtarief. Ik heb dus geen belangen bij de aanbeveling of verkoop van financiŽle producten of diensten. Bij mijn advisering zal ik, waar nodig verwijzen naar uw eigen relaties op notarieel, juridisch, financieel of verzekeringsgebied.

Mijn meerwaarde ligt in het voortraject van persoonlijke assistentie en advisering met respect en gevoel voor mensen in hun sociale verbanden.† Zodat u, voorzien van de nodige kennis en informatie uw eigen beslissingen kunt nemen.

Tekstvak: Eet een bakker ook zijn eigen brood of hoe zit dat bij mij?
Toen ik een druk bezette baan had met daarnaast allerlei bestuursfuncties kwam ik ook niet aan mijn eigen financiŽle administratie toe. Mijn beslissingen waren ook niet altijd goed voorbereid, maar ik heb mij nooit onzeker gevoeld. 
Het is dus gewoon een luxe als je iemand als mij kunt inhuren en niet zelf hoeft zitten prutsen. Gewoon doen dus.

Klaas Bos
uw dienstverlener

Tekstvak: Zorgen dat er tijd over blijft om te leven
Tekstvak: U voert de regie, ik faciliteer
Tekstvak: Webdesign en realisatie: Bosconsult/