Bosconsult/

financieel-economische & ICT dienstverlening op maat

Tekstvak: U hebt ideeŽn en dromen, ik zorg voor de realisatie.

Analyse & research

 

Uw puzzels zijn mijn uitdaging !

Mijn specialisaties:

Dit is voor mij een en al uitdaging. U hebt een idee en ik zorg voor de uitwerking. Al pratend en toetsend komen wij tot het voor u gewenste resultaat. Of andersom, u hebt een probleem en ik presenteer een of meer oplossingsrichtingen. Samen kiezen wij die oplossingsrichting, die u (de kans op) het beste resultaat oplevert. Dit kan zich afspelen binnen mijn specialisaties, maar ook daaraan grenzend en/of waarbij een creatieve inbreng gewenst is.

Ik noem een paar voorbeelden:

 Bijv. het opzetten van een onderzoek, misschien eerst globaal en oriŽnterend of direct diepgravend en analyserend, waarbij mijn specialisaties goed van pas komen, zoals rondom beleggingen, jaarrekeningen, informatieĖ en systeemanalyse enz.

 Bijv. u wilt snelle, compacte rapportages over uw vermogen of uw beleggingen. Ik ben specialist in het bouwen van compacte informatiesystemen met behulp van spreadsheets. Geen formule ga ik uit de weg. Rapportages maak ik in Word met gekoppelde cijferpresentaties vanuit Excel en eventueel voorzien van digitale plaatjes.

 Bijv. het maken van een familiedocumentaire met fotomateriaal, stamboomonderzoek, presentatie op DVD of Cd-rom.

 Bijv. het maken van een (digitale) documentaire met fotomateriaal rondom een bedrijfsproces, een product, een toeristische attractie, een bezienswaardigheid of een reisaanbieding.

 Bijv. het maken van een eenvoudige website voor particuliere of kleinzakelijke doelen, die door uzelf kan worden onderhouden.

 Bijv. ÖÖÖ

Tekstvak: Webdesign en realisatie: Bosconsult/