Bosconsult/

financieel-economische & ICT dienstverlening op maat

Personal assistanceUw puzzels zijn mijn uitdaging !

Tekstvak: Werkwijze opdracht en voorbeeld stappenplan:
kennismakingsgesprek, uitwisseling informatie, omvang en complexiteit eventuele opdracht, vaststellen doelen en/of eindproducten.
offerte met omschrijving opdracht, start en einde, doelen, resultaten of eindproducten, te verstrekken gegevens, indicatie omvang in tijd, tarief, totaalprijs, betaaltermijnen
ondertekening opdracht en overdracht van benodigde gegevens.
start werkzaamheden, inventarisatie m.b.v.  verstrekte gegevens, omvang, compleetheid en tekorten vaststellen.
1e terugkoppeling naar de cliŽnt, ontbrekende gegevens, verwerking eventuele wensen, bijstelling van de opdracht.
vervolg werkzaamheden, verdieping en verdere uitwerking, voltooiing doelen korte termijn.
2e terugkoppeling naar de cliŽnt met concepteindresultaat, doelen korte termijn behaald? Eventueel vervolg bespreken, bijv. periodiek onderhoud.
eindrapportage, oplevering eindproducten. 
Afhankelijk van het type opdracht wordt het stappenplan aangepast. Dit is slechts een voorbeeld, het zal niet in alle gevallen zo kunnen. Maar met het doorlopen van een stappenplan probeer ik zoveel mogelijk transparant en voorspelbaar te zijn, zodat u en ik niet achteraf voor verrassingen komen te staan.
Tenslotte zijn uw puzzels mijn uitdaging !

Mijn specialisaties:

Tekstvak: Personal assistance is het verzamelbegrip voor alle diensten, die ik aanbied. Gericht op mensen in hun persoonlijke functioneren. En alles wat daarbij te maken heeft met financieel organiseren en administreren. Eigenlijk doe ik wat u zelf ook zou kunnen, als u er voor was opgeleid of als u er tijd voor zou kunnen maken. Misschien hebt u een second opinion nodig of u wilt alleen een kritisch advies.  
Maatwerk dus, kleinschalig en meestal in projectvorm met een opdracht en een vooraf vastgesteld resultaat en op te leveren producten.
Tekstvak: Webdesign en realisatie: Bosconsult/